FUSO CANTER

Fuso Canter, aiemmin Mitsubishi Canter, toi 3,5 tonnin kytkentämassan pakettiautotasolle jo vuonna 2003. Tuon jälkeen Fuso on uudistunut ja modernisoitunut, mutta sen parhaita puolia ovat yksikertaisuus, luotettavuus ja helppo päälirakentaminen. Fusossa on edelleen liki lyömätön ohjaamon ja kuormatilan pituuksien suhde. Fusossa istutaan moottorin päällä, joten kokonaispituudesta mahdollisimman suuri osa on lavapituutta.

3,5 tonnin kokonaismassainen pakettiautoksi rekisteröity Fuso Canter on rakenteeltaan aidosti kuorma-automainen. Vankka U-palkkirunko ja paripyörät tekevät Fusosta mainion veturin. Näppärä joystick vaihteisto ja kipattava ohjaamo Canterissa on ollut yli kymmenen vuoden ajan.

Canterista ja 3500 kg kokonaismassaisesta perävaunusta on helppo muodostaa yhdistelmiä vaikka maantieliikenteen tavarakuljetuksiin. BE-kortti riittää 7000 kg yhdistelmämassaan.

Fusoista löytyy myös eri painoluokkien kevytkuorma-autoja rankkaan työhän. Uudistunut C1E ajokortti mahdollistaa täyden 3500 kg kytkentämassan kaikissa Fuson kevytkuorma-autoissa.

www.vehotrucks.fi